E-nemt er en dansk webshop. Vi har kompetence indenfor software og vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder en høj kundetilfredshed og lave priser. 

Alle vores produkter er fra Microsoft. Hos e-nemt kan du trygt og sikkert handle hos os. Vi er e-mærket, Microsoft partner og Pricerunner partner

SAMMEN OM EN ENDNU BEDRE E-HANDEL

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. 


e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Vores medlemmer tæller over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj. 

0
Trustpilot Score
0
Tilfredse kunder
0
Vi har åbent året rundt