Om os

e-nemt er et dansk selskab, som repræsenterer en helt ny måde at anskaffe software licenser på. e-nemt distribuerer licenser til det mest kendte og anvendte software i hele Norden. Når du køber din software licens til for eksempel Microsoft Windows 10 hos e-nemt, får du såvel licens som download link til din software lige med det samme. Ingen besværlige procedure – og ingen risiko for at købe katten i sækken. Samtlige produkter du finder på e-nemt.dk, er købt hos officielle europæiske distributører, og kan aktiveres direkte online umiddelbart efter køb og installering.

e-nemt er Microsoft Partner

 • Sikker handel - vi er e-mærket

  Når du handler hos os kan du gøre det trygt. Vores side er certificeret af e-mærket. e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Certificeringen af vores webshop sikrer at alle forhold lever op til alle danske regler og love samt sikrer gennemsigtighed og let tilgængelige informationer. Hjemmesider der har e-mærket er kundernes garanti for at det ikke er en "fup og svindels side" de er landet på.

  e-mærket certifikat 
 • Autoriseret Microsoft partner

  Vi er en dansk webshop som er autoriseret Microsoft partner og certificeret til at kunne udbyde forskellige software programmer til markedets bedste priser. 

  e-nemt levere software til private og erhverv hele døgnet via mail.

  Microsoft Partner 
 • Vores kunder elsker os på trustpilot

  Med mere end 400 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 4.8 er vi ikke i tvivl om, at vores kunder er glade for os, og det kan vi kun være enormt stolte af.

  Den høje score og de mange anmeldelser viser, at vores kunder er så glade for at handle hos os, at de vil bruge et par minutter af deres tid på at anmelde os, så andre mulige kunder kan få et indblik i, hvordan det er, at handle hos e-nemt.dk. Også dette er vi utroligt glade for, da kunder på den måde kan hjælpe andre kunder med at oplyse om, hvordan det er, at handle hos e-nemt.dk 

  Se vores anmeldelser 
 • Det er hurtigt, nemt og sikkert

  Når man er kunde hos e-nemt, lægger vi stor vægt på, at du altid får en 5-stjernet oplevelse gennem hele processen. Det gælder altså fra alt som bestilling på vores hjemmeside, kontakt med vores kundeservice til levering og eventuel returnering. Vi gør vores ypperste for, at du som kunde altid får den bedste oplevelse, når du handler hos e-nemt.

  Hos e-nemt gør vi altså en dyd ud af gode kundeoplevelser og vi har et stort fokus på et højt serviceniveau hele vejen rundt for dig som kunde. Med det store fokus på den gode kundeoplevelse er vi altså stolte og beærede over, at vi får så stor feedback fra vores kunder. Måske vi er heldige, at du er den næste? 

 • Markedets billigste priser på software

  På e-nemt.dk bestræber vi os på, at sikre vores kunder de bedste og billigste priser på markedet.

  Vi har derfor prisgaranti på hele vores sortimentet. Vi ønsker tilfredse kunder og derfor sikrer vi vores kunder den bedste pris på deres køb.