e-nemt.dk er verificeret af PayPal. Det betyder for dig som kunde, at du trygt kan handle hos e-nemt.dk

Hvis du ikke har en PayPal konto og heller ikke ønsker at oprette en, så er det muligt at betale med almindelig Dankort, Visa, MasterCard osv.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på

tlf. 53868095

 

Hvad er PayPal?

PayPal er en betalingstjeneste, der overfører betalinger mellem køber og sælger i enhver form for e-handel på internettet. De gør det muligt for købere at sende penge, uden at man som kunde behøver at opgive sine kortoplysninger på hjemmesiden.

Har du en PayPal konto, så er det muligt for dig at overføre eller modtage penge via e-mail. Det eneste du angiver, når du skal betale med din PayPal-konto, er en e-mail adresse og et kodeord.

PayPal-betalinger er dækket af Paypals køberbeskyttelse og sælgerbeskyttelse.

 

Paypal Køberbeskyttelse:

Som kunde kan du trygt handle hos e-nemt.dk. Køberbeskyttelsen betyder, at hvis du som kunde ikke modtager produktet, eller produktet afviger væsentligt fra vores beskrivelse af produktet, så bliver det fulde beløb for varen tilbagebetalt inklusiv forsendelsesomkostninger. Så længe du har betalt med PayPal og købet opfylder betingelserne, så gælder Paypals køberbeskyttelse, uanset hvilken hjemmeside du som kunde køber fra.

 

Læs mere om køberbeskyttelse på PayPals egen hjemmeside: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/paypal-safety-and-security